Want your
own Fotopage?






 
The Wedding Galore

By: Azzalynn Bridal D RAZ Enterprise

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 29-Jan-2012 11:40 Email | Share | | Bookmark
Koleksi Mini Pelamin JAN 2012 oleh AzzaLynn Bridal

mini pelamin tunang
mini pelamin tunang
mini pelamin tunang
View all 8 photos...
Pelbagai koleksi terkini pelamin mini untuk tahun 2012






Pelbagai dekorasi mini pelamin yang menjadi idaman para pengantin atau bakal pengantin. Sesuai untuk majlis bertunang mahupun majlis nikah. Ada juga yang menggunakan untuk majlis sambut menantu @ majlis bertandang. Tak lupa untuk majlis cukur jambul dan juga khatam Al Quran.

Dekorasi boleh diubah suai mengikut permintaan dan perbincangan dengan para pelanggan.

Kami berusaha menjadikan impian anda satu kenyataan. InsyaAllah.

***********************************

Untuk tempahan, hubungi kami di:

Email: nlynnda@yahoo.co.uk
SOHO Office: +603-80515446 (10:00am - 2:00 pm ONLY)
Lynnda: +6012-2399629
Sue: +6013-2028986

Official Blog :: http://azzalynnbridal.blogspot.com/
Related Links ::
http://azzalynn.blogspot.com/
http://runcitdanborong.blogspot.com/
http://kryolanstokis.blogspot.com/
http://pengantin.fotopages.com/
http://d-raz.fotopages.com/
Facebook :: AzzaLynn Bridal

AzzaLynn Bridal Showroom (Wedding Boutique & Product) :
D RAZ Enterprise (SA0000524-T) -
UG23, Kompleks Puchong Perdana
Taman Puchong Perdana, 47100 Puchong,
Selangor, MALAYSIA
Operation Hour (Mon-Sun):
11:00am to 08:30pm (Walk-in allowed but please check below: Solat & Break Time)
02:00pm to 03:00pm (Solat & Break Time)
04:30pm to 05:00pm (Solat & Break Time)
07:30pm to 08:00pm (Solat & Break Time)
*** Close on Public Holiday

HQ:
AzzaLynn Bridal
AGS-022, Intan A, Jalan Intan 4, Taman Puchong Intan, 47150 Puchong,
Selangor, MALAYSIA
Operation Hour: by Appointment Only. No Walk-in Allowed


Tuesday, 12-Jul-2011 11:01 Email | Share | | Bookmark
Mini Pelamin & Solekan Tunang : Mimie - KL - 4 Jun 2011

Solekan tunang menarik
Mini Pelamin tema biru dan pink
dekorasi pelamin mini warna biru


Mini Pelamin Untuk Majlis Pertunangan
Mimie - KL - 4 Jun 2011
Tema: Pink + Blue

Ciri2: PanelF + Decor Lamp + Crystal Decor + Decorative Plush Pillows + 2 pasuan bunga w skirtings + little love decor as backdrop

Jun merupakan bulan yang sangat sibuk. Ramai yang buat majlis bersempena dengan cuti sekolah.

Mimie ni kawan kepada Farah Suzana. Mimie telah datang ke butik kami di Puchong tersangatlah awalnya sebab khuatir jadual kami penuh. Lebih-lebih lagi kalau kena cuti sekolah.

Banyak kali Mimie tukar tema dan konsep dek rambang mata melihatkan pelbagai hasil terbaru kami di FB. Love decor pun Mimie minta last minute walaupun Lynnda dah pesan jangan tengok FB kami. hehehehee... Mimie mmg cute dan comel. Tak sampai hati nak tolak permintaannya.

Alhamdulillah kami berjaya menghasilkan mini pelamin impian Mimie. Warna biru dan pink ini berjaya menyuntik elemen ceria di ruang tamu yang kecil ini. Amat bersesuaian dgn Mimie yang manja dan full of excitement.

Selamat Bertunang buat Mimie dan pasangan, semoga ikatan kalian kekal berpanjangan hingga ke akhir hayat.

Untuk tempahan Pakej Pertunangan dan Mini Pelamin, sila dapatkan nasihat dan kepakaran kami.

* Kami turut menjual kain tarik untuk backdrop pelamin panel. Hubungi Lynnda. Untuk ukuran backdrop seperti mini pelamin ini memerlukan anggaran 2 meter kain berbidang 45 darab 4 keping setiap satu. Kalau untuk pelamin besar kena tahu ukuran backdrop dan Lynnda akan bagi cadangan ukuran. Tempahan akan diproses dalam tempoh 14 hari bekerja. DILARANG BUAT TEMPAHAN URGENT. *

* Rose Plush Pillows - turut dijual dalam set 2 keping. Terdapat pelbagai warna pilihan. Cantik digunakan sebagai hiasan dan dekorasi pelamin ataupun dekorasi rumah anda. Kami juga telah mengeksport Rose Plush Pillows ini untuk wedding planner/mak andam di Singapura sebab mereka sangat mementingkan kelainan dalam dekorasi pelamin mereka berikutan persaingan kreativiti dan idea yang hebat di kalangan mereka.*



Solekan Tunang simple dan kemas.

Engagement: Mimie, KL
MUA: WH from AzzalynnBridal

Mimie kecil molek dan sangat comel tetapi mempunyai masalah kulit berminyak yang agak ketara. Solekan di bahagian mata untuk Mimie memerlukan penelitian yang tepat. Kalau salah touch up, mata yang cantik akan tampil tidak bermaya. Ini adalah kerana meskipun Mimie mempunyai mata yg agak besar tetapi bentuknya Lynnda panggil sebagai 'mata sedih'. Kalau salah teknik, tampil tidak bermaya. Alhamdulillah kepakaran kami mampu menghasilkan solekan yang tepat untuk Mimie.

Terima kasih buat Mimie yang memberi sepenuh kepercayaan kepada team kami di AzzaLynn Bridal. Amat seronok bekerjasama dengan Mimie yang peramah ini. Semuanya Mimie tanyakan kepada Lynnda untuk mendapatkan keputusan yang terbaik di hari bahagianya.

Semoga Mimie berjaya menempuh alam pertunangan bersama pasangan dengan sebaiknya sehingga ke gerbang perkahwinan dan juga sehingga ke akhir hayat.

Dapatkan nasihat pakar kami. Sila hubungi kami untuk tempahan solekan majlis anda.

* Bagi yang mempunyai masalah kewangan, anda dijemput untuk solekan PERCUMA bagi majlis tunang atau nikah anda. Sila book tarikh sahaja. Semoga dengan bantuan sekecil ini dapat memudahkan urusan majlis anda.
* Syarat solekan PERCUMA 2011: Masa solekan antara 7:00 pagi-12:00 tengahari. Mesti hadir di Puchong. Kena book tarikh sebulan awal kerana dikhuatiri kami outstation.

********
Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
D RAZ Enterprise (Wedding Planner & Event Organizer)
Tel :: 012-2399629 - Lynnda
Tel :: 03-80601544 (2pm-9pm ONLY)
Yahoo Messenger :: YARNTZ
Email ::nlynnda@yahoo.co.uk
Official Blog:: http://azzalynnbridal.blogspot.com

Gambar2 bengkel dan wedding package di:
http://pengantin.fotopages.com

Informasi bengkel kecantikan, bengkel solekan, bengkel andaman di:
http://d-raz.fotopages.com


Tuesday, 12-Jul-2011 10:05 Email | Share | | Bookmark
Mini Pelamin Tunang: Ira - Setapak - 20 Mac 2011

Mini Pelamin warna ungu
dekorasi pelamin mini tema ungu



Mini Pelamin Untuk Majlis Pertunangan
Ira - Setapak - 20 Mac 2011
Tema: All About Purple

Ciri2: PanelS + Flower Ball + Crystal Decor + Decorative Plush Pillows + 2 pasuan bunga dan satu backdrop

* Actually gambar ni dah lama edit tapi terlupa nak upload ke sini sehinggakan dah terlupa informasi tentang pelamin ini *

Ira amat meminati warna Purple.Untuk majlis ini kami menggunakan kombinasi light purple dan dark purple. Ternyata ia memberikan sentuhan romantik dan harmani untuk ruang tamu yang berpotongan sempit ini.

Syukur Alhamdulillah Ira tak putus-putus melahirkan rasa gembiranya kerana pelamin impiannya tercapai.

Selamat Bertunang buat Ira dan pasangan, semoga ikatan kalian kekal berpanjangan hingga ke akhir hayat.

Untuk tempahan Pakej Pertunangan dan Mini Pelamin, sila dapatkan nasihat kami.

* Kami turut menjual kain tarik untuk backdrop pelamin panel. Hubungi Lynnda. Untuk ukuran backdrop seperti mini pelamin ini memerlukan anggaran 2 meter kain berbidang 45 darab 4 keping setiap satu. Kalau untuk pelamin besar kena tahu ukuran backdrop dan Lynnda akan bagi cadangan ukuran. Tempahan akan diproses dalam tempoh 14 hari bekerja. DILARANG BUAT TEMPAHAN URGENT. *

* Rose Plush Pillows - turut dijual dalam set 2 keping. Terdapat pelbagai warna pilihan. Cantik digunakan sebagai hiasan dan dekorasi pelamin ataupun dekorasi rumah anda. Kami juga telah mengeksport Rose Plush Pillows ini untuk wedding planner/mak andam di Singapura sebab mereka sangat mementingkan kelainan dalam dekorasi pelamin mereka berikutan persaingan kreativiti dan idea yang hebat di kalangan mereka.*

********
Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
D RAZ Enterprise (Wedding Planner & Event Organizer)
Tel :: 012-2399629 - Lynnda
Tel :: 03-80601544 (2pm-9pm ONLY)
Yahoo Messenger :: YARNTZ
Email ::nlynnda@yahoo.co.uk
Official Blog:: http://azzalynnbridal.blogspot.com

Gambar2 bengkel dan wedding package di:
http://pengantin.fotopages.com

Informasi bengkel kecantikan, bengkel solekan, bengkel andaman di:
http://d-raz.fotopages.com


Friday, 20-May-2011 11:44 Email | Share | | Bookmark
Solekan Tunang: Norfazira - KL - 200511

solekan tunang yang manis


Solekan Tunang: Simple dan Manis. Asli.

Engagement Norfazira @ Kuala Lumpur
MUA: WH from AzzaLynn Bridal

Fazira memiliki kening yg lebat. Jika salah percaturan, kening yang cantik ini akan memberikan penampilan garang. Wajah yang comel ini tampil gebu dengan sentuhan pemerah pipi warna polos. Tampak mulus dan lembut dengan sentuhan solekan yang manis. Hidung tampak mancung dengan kemasan shading yang sempurna. Sempurna tanpa nampak seperti pembaris.

Maaf atas kualiti gambar yg sedikit pecah. Maklum lah kamera HP je. Namun begitu, apa yang penting, gambar ini tiada sebarang editing untuk mencantikkan gambar seperti yg sering dilakukan di dalam majalah. Tetap cantik! Asli! Cuma editing dari segi meletakkan copyrights sahaja!

Dapatkan nasihat pakar kami. Sila hubungi kami untuk tempahan solekan majlis anda.

* Bagi yang mempunyai masalah kewangan, anda dijemput untuk solekan PERCUMA bagi majlis tunang atau nikah anda. Sila book tarikh sahaja. Semoga dengan bantuan sekecil ini dapat memudahkan urusan majlis anda.
* Syarat solekan PERCUMA 2011: Masa solekan antara 7:00 pagi-1:00 tengahari. Mesti hadir di Puchong. Kena book tarikh sebulan awal kerana dikhuatiri kami outstation.

********
Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
D RAZ Enterprise (Wedding Planner & Event Organizer)
Tel :: 012-2399629 - Lynnda
Tel :: 03-80601544 (2pm-9pm ONLY)
Yahoo Messenger :: YARNTZ
Email ::nlynnda@yahoo.co.uk
Official Blog:: http://azzalynnbridal.blogspot.com

Gambar2 bengkel dan wedding package di:
http://pengantin.fotopages.com

Informasi bengkel kecantikan, bengkel solekan, bengkel andaman di:
http://d-raz.fotopages.com


Friday, 20-May-2011 10:19 Email | Share | | Bookmark
Mini Pelamin Tunang: Eleena - Shah Alam - 150511

mini pelamin fresh design
tema pink putih dan pinch of red
fresh look untuk mini pelamin
View all 4 photos...


Mini Pelamin Untuk Majlis Pertunangan
Eleena - S9 Shah Alam - 150511
Tema: Pink + White + Pinch of Red

Ciri2: OpenMdn + Bunga Juntai + Flower Balls + Fairy Ball + Rose Plush Pillows + 2 Flower Stands + 2 pasuan bunga dan satu backdrop (Total of 5) + Rose Petals

Eleena pening memikirkan majlis pertunangannya. Dalam kepala banyak idea hendak diluahkan untuk mini pelamin impian. Setelah mengadakan beberapa sesi perbincangan dengan Lynnda selaku Event Planner, akhirnya Eleena bersetuju dengan rekaan ini.

Potongan ruang tamu yang agak berlainan sebenarnya membuatkan Eleena banyak kali menukar rekaan. Namun akhirnya rekaan yang dipilih ini tepat dan sesuai dengan ruang tamu yg mempunyai potongan dan tiang akibat pengubahsuaian rumah yg telah dilakukan.

Alhamdulillah, Eleena cukup berpuas hati kerana kami berjaya merealisasikan mini pelamin impiannya. Tampil berseri menyinari ruang tamu ini.

Untuk tempahan Pakej Pertunangan dan Mini Pelamin, sila dapatkan nasihat kami.

* Rose Plush Pillows - turut dijual dalam set 2 keping. Terdapat pelbagai warna pilihan. Cantik digunakan sebagai hiasan dan dekorasi pelamin ataupun dekorasi rumah anda. Kami juga telah mengeksport Rose Plush Pillows ini untuk wedding planner/mak andam di Singapura sebab mereka sangat mementingkan kelainan dalam dekorasi pelamin mereka berikutan persaingan kreativiti dan idea yang hebat di kalangan mereka.*




Solekan Tunang simple dan kemas.

Engagement: Eleena, Shah Alam
MUA: IN from AzzalynnBridal

Solekan Tunang yang kemas memberikan penampilan berseri buat Eleena di hari bahagianya. Eleena inginkan solekan yang simple tanpa perlu berlebih-lebihan kerana katanya ini majlis tunang. Lihatlah perubahan dari wajah pucat dan tidak bermaya tampil berseri. Amat bersesuaian dengan warna baju tunang yang dipakai.

Dapatkan nasihat pakar kami. Sila hubungi kami untuk tempahan solekan majlis anda.

* Bagi yang mempunyai masalah kewangan, anda dijemput untuk solekan PERCUMA bagi majlis tunang atau nikah anda. Sila book tarikh sahaja. Semoga dengan bantuan sekecil ini dapat memudahkan urusan majlis anda.
* Syarat solekan PERCUMA 2011: Masa solekan antara 7:00 pagi-1:00 tengahari. Mesti hadir di Puchong. Kena book tarikh sebulan awal kerana dikhuatiri kami outstation.


********
Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
D RAZ Enterprise (Wedding Planner & Event Organizer)
Tel :: 012-2399629 - Lynnda
Tel :: 03-80601544 (2pm-9pm ONLY)
Yahoo Messenger :: YARNTZ
Email ::nlynnda@yahoo.co.uk
Official Blog:: http://azzalynnbridal.blogspot.com

Gambar2 bengkel dan wedding package di:
http://pengantin.fotopages.com

Informasi bengkel kecantikan, bengkel solekan, bengkel andaman di:
http://d-raz.fotopages.com


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net